carro öhman


you make my day

m pernilla


Nu sitter jag på vår fem timmars lektion och vår lärare har pratat tillräckligt länge nu..
När jag kommer hem ska pälskling komma till mig och vi ska glo på torkel i knipa och andra roliga filmer.
Idag är svin kallt ute hela -18 grader. Så jag tänker stanna inne resten av dagen & kvällen.
Det va kort om min dag.
Hörshej

tisdag
Kat DeLuna - Push Push

godnatt


Hemma från nolbybacken och det va både roligt och kallt.
Nu har jag duschat i varmt & med mitt nya shampoo och balsam, så ett tips för er som har slitet hår och vill få det lent och fräscht köp, gliss (se på bilden i andra inlägget)! Ska även strax smörja in mig med min nya salva.
Har inte så mycket mer att dela med mig av så dehär får bli mitt sista inlägg för dagen/kvällen.

Hoppas ni trivs med min nya blogg släng in en kommentar vad ni tycker och tänker, tack! :)

skolanSitter nu på svenska lektion och lyssnar när läraren har genomgång hur man ska prata inför folk. Jag har tappat konsentrationen och vill ha rast.. Efter skolan åker jag hem och käkar sen åker jag slalom med älskling i nolbybacken. Första gånger i år får se hur det går.


tips

TRÅKIG SÖNDAG? GÖR DIG EN EGEN ANSIKTSMASK!

En ansiktsmask tar bort
smuts, döda hudceller och ger huden lyster. Otaliga recept på ansiktsmasker finns för olika hudtyper och hudproblem. Här koncentrerar vi oss på ansiktsmasker med frukt. Ansiktsmasker med frukt är rengörande och här finns recept på sådana mot allt från fet hy, pormaskar, stora porer till åldrad och torr hy.

En ansiktsmask verkar rengörande och kan rent av förebygga hudens åldrande. Den stimulerar cirkulationen, förtunnar porer och tar bort smuts och döda hudceller. Den kan strama upp huden och tillföra eller ta bort olja.

Ge din hy nyttiga ämnen

En ansiktsmask kan ses som ett leveranssystem av aktiva ämnen från frukten. Olika ingredienser innehåller skilda ämnen med olika inverkan på huden.

En del ämnen hjälper till att lösa upp pormaskar medan andra kan strama upp huden. Frukt innehåller även näringsämnen, t.ex. E-vitamin och C-vitamin, som kan vara till hjälp för huden.

Lägg ansiktsmasken på rätt sätt

Börja med att tvätta ansiktet. Huden runt ögon och mun är känsliga och en fet ansiksmask kan täppa till porerna där. För skydda dessa områden kan en ögonkräm läggas där. Annars räcker det ofta med att undvika dessa hudpartier.

Om inte annat anges låter du inte ansiktsmasken ligga längre än 20 minuter. Ta bort masken med en varm och fuktig bomullshandduk eller ljummet vatten. Tvål och annan stark rengöring kan ta bort vårdande oljor och andra ämnen ansiktsmasken givit huden.

Öppna porerna med ett ångbad

Innan ansiktsmasken läggs kan man göra ett ångbad för förstärka ansiktsmaskens verkan. Tvätta ansiktet medan vattnet kokar upp. Häll upp vattnet i en skål och håll en frottéhandduk över huvudet. Ett ångbad på fem till tio minuter är lagomt. Badda sedan ansiktet torrt. Olika hudtyper mår olika bra av ångbad:

shopping


deo
shampoo
balsam
salva
spray balsam

By: H&M


före


efter

första advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent.

you make my smile


På en sekund fick jag två vackra kommentarer:
Stina - du är så otroligt fin min vän! Och det är så kul att läsa din blogg för du skriver om så olika saker och sånt som intressear en. go girl! <3

Elin - hihi åh vilken fin blogg gummsan! <3

tack tjejor det värmer! ♥

välkommen! Hej & välkommen till min nya blogg!
Dehär är andra gången jag byter blogg på grund av olika orsaker.
I denhär bloggen kommer det stå allt från himmel och jord. Bilder från allt och ingenting.
Jag hoppas ni fortsätter läsa den och fortsätta kommentera med trevliga saker!
puss ♥

RSS 2.0