jobbat och nu mathilda!

jobbat på gina i birsta hela dagen och nu blir det att mysa med härliga människor! Imorgon väntas jobb öppning till stängning på gina, roligt!!

fredag!

jaaaa idag är det fredag och det innebär skolan för två prov, hälsa på lillebror på sjukhuset, träffa mathilda, möta upp linnea som sedan följer med mig hem och vi äter, fixar oss och drar på krök för att sedan gå ut på en härlig utgång med härliga människor!! Här ska linneas 18 års dag firas, grattis gumman!!!

finaste vännerna!

har man inte den finaste vännen när man blir överaskad av godis och ett fint kort när man är som deppigast? Tack Angelica!!!!! & mathilda jag älskar dig med tack tusen gånger om för att du frågar hur jag mår hela tiden och ställer upp i vått och torrt, jag uppskattar det tusen gånger om!!!!

skolan nu.

Scaled_large

<3<3<3<3<3

älskade fina bästaste bror!
du är bäst & klarar allt.

dagen har vart lååång.

1 Dag har gått för lille Max på sjukhuset och jag fick inte besöka honom idag för han har så litet imunförsvar men jag hoppas jag får göra det så fort som möjligt!
Men idag när jag slutade åkte jag hem och vilade och har gjort det tills nu så funderade jag på att färga ljusbrunt med blonda slingor, det är så sjukt snyggt! Men frågan är ju om jag kommer att passa i det...
Vi får se vad plånboken säger i april!

bästa Max!

Natten har varit jobbig, vaknat ett antal gånger och kollat mobilen för att se om jag fått sms eller om någon har ringt och vill berätta något men nej. Drömde mardrömmar och aa bara vart jobbigt helt enkelt... Idag kämpar jag mig igenom en dag på willys och sedan åker på sjukhuset till lilla älskade Max!!!!!

jag älskar dig min lillebror. KRYA PÅ DIG!

Idag var en jobbig dag. Att få veta att sin lillebror på 4år ligger inlagd på sjukhuset på grund av hjärhinflamation och är jätte jätte sjuk är mindre roligt. Det finns inga ord just nu. Tänker på det hela tiden och det rinner bara tårar och man är jätte orolig hur det kommer att gå. Han har vart sjuk i två veckor med vattkoppar, feber och yrsel. Sedan har han spytt i fem dagar som de trott vart magsjuka men idag visade sig inte alls vara så. Han kan varken gå eller stå för han har ryckningar som man får på grund av dehär. Just nu ber jag med handen på hjärtat att allt kommer att gå bra.

Minst 10-12 dagar är han inlagd och ska ta massvis med prover och få hjälp.

Jag tänker bara på den dagen jag tog med mig Max (min lillebror) och min lilla syster Ebba på drakborgen på sportlovet, när jag hämtade dom på dagis, när jag såg min lillebror i fönstet och sedan när man öppnar dagis dörren så springar han imot en med världens leendé. Så himla glad var han! och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det för det värmer i hjärtat att tänka på det och extra mycket nu. Jag älskar dig Max och jag vet att du är stark, jag kämpar med dig, min fin fina lillebror, krya på dig mest av allt!
Willys!

jobbar på Willys idag och jag trivs redan! Bloggar mer sen:) ha en bra dag.

gott och blandat.

Nu börjar allvarliga veckan igen men den gör vi rolig så det fort blir helg för då blir det roligheter!
Det är så tråkigt att läsa varje dag kan jag tycka för man gör princip samma saker på veckodagarna, skolan, praktik, hem, äta, träna, är med nån, ser tv och sover. Typ så ser en vardag ut för mig just nu ibland jobb också såklart och sen visst kan det hända lite extra roligt nån dag som bio, ut och äta eller en spontan utgång på lilllördag men då lovar jag att berätta det för er ;)
Så det jag vill säga är att jag kommer inte skriva så mycket vad jag gör på vardagarna om jag inte gjort något speciellt som sagt, istället kanske jag börjar med dagens outfit? eller tävlingar? eller vad vill ni se mina fina läsare?? kom med förslag!
Ni väljer det ni vill läsa om, bra va? :D

i miss it.

jag saknar att vara sådär lycklig som man var hela tiden förut. När man inte hade dom där problemen med kompisar, familj och annat. Då man var liten. Nu får man höra hela tiden, gö det där, du måste göra det där för du är stor nu och lalllala. Nu är det massa måsten hela tiden och problem på det + en mage som är dålig är det inte okej! Man får må dåligt ibland och alla har fällor som man hamnar i då och då. Men jag saknar den där glädjen som man hade den dagen jag klarade körkortet eller öppnade paketet och insåg att jag faktiskt hade fått en egen bil. Nästa steg är att flytta hemifrån. Det jobbar jag mest på för jag längtar så sjukt mycket tills man har råd för det!!!!! Vill vara lycklig men inte ensam.

3 dagars, whop!

Då har man köpt tre dagars på gatufesten!

smycketräd.

Pyntat smycketrädet nu börjar det sammlas smycken på det, whooooooooop.

Fotbad och tv!

bilder på rummet kommer imorgon för nu är jag trött och sitter i soffan med Fotbad med dofter i, ansiktsmask, salva och tv!

jobbat & nu städa!

städa, städar och städar!
Visar bilder på en rolig grej jag har pysslat med idag förutom att jobbat!

lördagsmys

oj verkar vart sur igår... men myser med fina Sandra ikväll och senare får vi se!

:)

det är inte ovanligt att tjejer blir utnyttjad av killar!!!!! Suck on that..

skååååål!

hörshej...........

UTGÅNG!

träna

Tränings outfit?
Till veckan blir det träning, träning och träning om man ska få lite resultat innan sommaren är över!!!!

weheartit

Tumblr_m18ee8e4db1qbih6so1_500_large
523587_368268246529119_100000378392227_1138387_541217516_n_large
486363_large

OM DET VORE SÅ

Trafikverket kommer att bygga ett mötesspår på Ostkustbanan i Njurundaområdet, strax norr om Ljungan upp mot Nolby.

I planerna ingår också en ny bro över både Ljungan och Stångån, då de befintliga broarna inte kommer att klara de tyngre tågen.

I samband med att Trafikverket bygger mötesspår vill nu kommunen att de i planerna tar med en tågstation för pendlartrafik i området. De pekar i en skrivelse till Trafikverket bland annat på att Njurundabommen uppfyller de krav som finns.

Det har funnits planer på pendlarstationer i både Njurundabommen och Kvissleby.

Kommunen konstaterar att Kvissleby har något större förutsättningar sett till att det finns ett större kommersiellt utbud på orten, men samtidigt skulle en pendelstation bli dyrbar med tanke på de besvärliga höjdskillnaderna.

Av den förvärvsarbetande befolkningen i Njurundabommen på ungefär 1 500 personer arbetar 800 i centrala Sundsvall. Restiden med kollektivtrafik skulle förbättras markant med tågtrafik in till Sundsvall, från 28 till 16 minuter.

Dessutom skriver kommunen att för resor söderut är Njurundabommen också ett bra läge för boende i Kvissleby och Nolby.

 

/ st.se

BÄSTA IDÉN. SNÄLLA BYGG TÅG FRÅN NJURUNDA - BIRSTA - HÄRNÖSAND NÄR NI ÄNDÅ HÅLLER PÅ FUNDERA!!!!!!!!

så som jag älskar dig.

Tumblr_m194hkthbm1qd1kvjo1_500_large

bio

ja idag då?
inskolning på willys som jag förhoppningsvis har fått jobb på, hurra!!!!
& sedan kvällen spenderades i en biosalong med mathilda och vi kom just hem.
Flyter på :)

grattis angelica!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR ANGELICAS FÖDELSEDAG!
GRATTIS FINASTE GUMMAN, JAG ÄLSKAR DIG & HOPPAS DU KOMMER FÅ EN TOPPEN DAG FÖR DET ÄR DU VÄRLD!!!


summer feelings.

!

sov hos martinis igår och idag är det första dagen på den nya praktiken, wihoooooooo!!!!

jobb!

Donken ringde och behövde förstärkning så åker och jobbar och sen till martina!

sötaste.

hej.

Idag sa jag upp mig på Ica maxi och börjar praktisera någon annanstans istället.

:(

vad gör jag vaken nu????????????????????????????????
äter mat!

fy carro

Medans man ligger halv deckad i sängen så passar man på att plugga som man annars skiter i. Jag måste verkligen skärpa mig!
Nu har jag lämnat in alla uppgifter som ska in så nu är jag ikapp med allt så det känns skönt.
Efter påsklovet så ska jag bli duktig igen.

suck.

& resultatet av denna helg blev en lidande mage så det står ut genom öronen!!!!!!!!!!!!!!!! Blir hemma idag, jävla propp till mage.

mys på relaxen!

blev mys på relaxen med fina Mathilda ikväll!

min helg

wihoooo bra uppdatering av mig!

Det har vart en sjukt bra helg men inte en minut stillhet iallafall...
Fredagen bestod av skola, pass tagning hos polisen, stan och hem med linnea. Vi åkte direkt till kvissle för att handla lite och sedan for vi hem till mig och åt å fixade för att sedan åka till bnön. Vi satt där ett tag och sedan hämtade vi upp sam och christian å åkte till alnön på ferke. Skjutsade hem lite folk vid 2 och sedan drog jag till finaste ....... som jag saknat. Var med honom tills morgonen och somnade tillslut med ett leendé på läpparna.
Lördag: Vaknade och fick skynda mig iväg till jobbet. Slutade vid 3 och då fick jag återigen skynda mig hem för att skjutsa mamma och anders till Evert där det var massa annat folk. Släppte av dom och tog med mig syskonen till donken där dom fick äta. Sedan skjutsade jag hem dom åkte tillbaka till Evert och hämta dom och köra dom till Södra berget där dom skulle spendera sin kväll.
Tog med mig evelina och frida till mig och vi var barnvakt åt mina syskon tills dom hade somnat då vi åkte till stan och jag släppte av dom och hämtade päronen. Skyndade mig hem och fick skjuts till stan vid halv 12. Mötte upp evelina och frida igen och vi hamnade på krogen. Helt sjukt roligt!!!!!!!!!!
Söndag: jooooooooooooobbbbbbbb! & nu har jag precis ätit så skyndar mig och skriver vad jag gjort för snart ska jag möta mathilda och några andra så ska vi dra på relaxen, kan behövas efter denna helg.
Men den har varit braaaaaaaaaaaaa!♥

Är med linnea!

Ikväll är jag med linnea och vi ska leva rövare!

go lunchen ;)

När man har Magproblem så får man dricka sånna här till lunch.....

hos frisören!

sitter hos frisören och leker med håret! Vi får väl se vart vi hamnar :)

paus

no matter.

Idag blir det skolan och sedan till frisören!
Tumblr_m0wxsvvf6r1rplvvao1_500_large

just do it.

Nu väntas ett sjukhusbesök och sedan en birsta runda med älskade farmor!
426176_343495902358159_100000932554248_870102_1512045064_n_large

shorts.

Gjort mina gamla jeans till shorts med slitning. Nu välkomnar vi mer än gärna sommaren!

jag minns det som igår..

För två år sedan fick jag det hemska beskedet canser som efter en tid visade sig vara falskt. Då jag fick blommor, kort och massa fina värmande sms om hur allt skulle lösa sig och att jag inte kämpade ensam. Som jag ännu idag har sparat och kan ibland blicka tillbaka på. Även om det inte var sant vilket var mycket skönt att höra och en lättnad så sitter någon slags rädsla kvar inom mig för samma problem med magen har jag idag fast mycket värre och som visa sig vara inflamation i magsäcken istället för canser är ju kanske lite bättre svar på det hela men ändå en jobbig fas att gå igenom. Att känna att detta kan leda till magsår gör en också orolig även om det inte är lika farligt som canser så är det fortfarande sjukt jobbigt.

Men även jag är bara en människa precis som er alla andra så ska jag leva mitt liv som en frisk människa fast jag kommer ibland ha väldigt svåra dagar och stunder men det får man leva med.

Jag hoppas att jag slipper det här onda och jobbiga nu på ett bra tag.

Tack för att jag fick skriva av mig.

En dag utan skratt är en dag bortkastad.

back to school.

en dag har gått i skolan och jag vill redan ha loooooooov! Idag blir det träning, fixa rummet och träffa en person.

Söndagsmys!

dregel.

äntligen är dom mina!!!!!!!!!!!!!!!!

shots!

grymt ös medvedslös!

Världens bästa lov!

första natten på 9 dagar som jag sov ensam... men det var behövligt med sömn! jadå var det söndag igen då och imorgon börjar skolan, jäkla skit! nu blir det filmmys hela dagen och ikväll får vi se :)

gårdagen!

satan vilken grym utgång, började segt på en ferke på klockarberget som blev våran förfest sedan tog jag och sofia med oss Angelica och mathilda in på krogen och körde fullt ös! Vaknade imorse och ett arbetspass på gina med stängning och allt, riktigt roligt, back in track!

utgång.

Härlig fredag med go mat och ungång med härliga människor!
Vi ses och hörs mina vänner :)

spa!

började dagen med att åka på spa södra berget och renare kommer man nog inte känna sig på ett tag!

<3

Ska verkligen fixa till min bloggdesign så det dels blir roligare att läsa min blogg men har verkligen inte haft tid!
Både Mathilda och Angelica har bott hos mig sedan i torsdags eller ja i helgen var vi ju i Stockholm men sov med dom då också och sen hela denna vecka har dom bott hos mig, haha!
tötis
pudding

Drakborgen!

åkte till söråker för att hämta upp mina andra två småsyskon på dagiset för en heldag med sin syster på drakborgen!

8

mys, mys och mys !

mys onsdag!

Redan onsdag...
Skulle egentligen ut med ewelina och frida men är helt slut efter man somnat fem varje morgon och upp tidigt så det blir en mys kväll med mina pinglor istället, men det är lika roligt det också!!
kommer upp nån bild under kvällen, det vet ni ;)

bildbomb sedan Stockholmsresan

 

& sedan har ni sett lite bilder här nedanför!

jag älskar er, tack för allt.

 

måndag

Jag, Angelica, Mathilda och Fanny åt fin middag hemma hos Angelica.
Sedan tog vi bilen och överaskade Ånge folket! Det var en toppen kväll med glada människor och vi fick en tårögd john, tötisen då!

wiho.

grapparna påväg till Stockholm!

sportlovet började bra!

Fredag: Tog ledigt från skolan och packade bilen fullt med packning och drog ner till Stockholm med Angelica och Mathilda, Niklas och Andreas. Påvägen ner stannade vi och snurrade i Uppsala nån timme och sedan snurrade vi vidare i Enköping där jag lämnade min gamla system kamera till en ny ägare!
När alla ärenden var fixad for vi vidare till Stockholm och lämnade av killarna på ett hotell mitt i Stockholm och därifrån körde jag, hahah i Stockholm, men vi kom också fram där vi skulle bo!
Vi packade upp allt när vi hade kommit fram och tog sedan tunnelbanan till stor staden, mötte upp pojkarna på hotellet och drog och åt middag och sedan vart det party all the night.
Träffade mycket trevligt folk och vi blev bjuden på hemma fest på lördagen av en H&M modell! rawr.
Lördag: Vi kom hem 5-6 på morgonen och därpå vaknade vi 11 för att åka till stan och shoppa, dagen var väldigt lång och seg men vi hade roligt iallafall!
Shoppade en jacka, tröja och massa annat nytt.
På kvällen åt vi på fin resturang och bara myste och hade det trevligt. Sedan gick vi till hotellet och förfestade och sedan hade vi roooooligt hela kvällen/natten/morgonen!
Söndag: Vi vaknade vid 11-12 för att packa in allt för det var dags för hemfärd. Men först en shopping tur i Nacka forum. Så vi åkte dit och shoppade in i det sista och vid 6 åkte vi hem till Sundsvall.
Så Angelica och Mathilda stannade hos mig tills idag då jag var på min arbetsprövning på WILLYS! wihooooo.

shopping!

Shopping på högsta grad, gäller att hålla i pengarna!

 

 

Stockholm!!

så mycket äventyr på en dag har man nog aldrig lyckats med!

 

 

whooop!

STOCKHOLM!!!!!!

-

jag vill skriva ''jag saknar dig'' på en sten och sedan kasta den i ditt face så du får känna hur ont det gör att sakna dig.

STOCKHOLM I HELGEN.

Hej mina fina läsare!
Nu sitter jag hos Angelica och vi har nyss färgat håret på varandra och nu skriker det rödhårig, den saken är iallafall klar.
Strax ska vi äta och sedan åka och handla inför helgen och vår långa resa imorgon.
Det kommer komma många roliga bilder samt en lång historia om hur roligt vi kommer ha det. Längtan är sjuk!!!!!!!!

frukost på skolan!

Då är man tillbaka till skolbänken.. imorgon väntas sportlov och det innebär Stockholm med mina älskade vänner, wihoooooo!!!!

RSS 2.0