Oroa dig inte för hur långt du måste gå, gläds åt hur långt du har kommit!

Jag är så himla glad över att jag kommit så långt som jag faktiskt gjort idag.
Utan mitt sökande, kämpande och stress har jag inte haft det så bra som jag faktiskt har det.
 
När man var mindre sålde man jultidigar vilken många gjorde, men delade också ut reklam och sålde aftonblandet.
Redan när jag var 15år fick jag mitt första riktiga jobb på Bikbok i birsta city som jag var strax över ett halvår men när sedan stan gick i konkurs så flyttade personalen till birsta så fick vi andra gå. Eftersom jag var så ung så fick jag inte stå i kassan och den andra chefen behövde mig som säljare och kolla provrum typ. På en dag sålde jag 28stycken tröjor av samma sort och på tre månader hade de knappt sålt två så på så sett fick jag jobb där.
 
Men när jag sluta där så gav jag inte upp utan jag sökte vidare och mot sommaren så fick jag sommarjobb på Norells trädgård och Heliås fritidsgård. Mot hösten skulle jag börja 1 på gymnasiet så då gjorde jag inte så speciellt mycket mer än att fokusera på skolan men på vårterminen då så började jag praktisera på Gina Tricot i stan och fick då extra jobb där,  men eftersom jag bara var 17 så fick jag inte stå i kassan men mot sommaren då så ansökte vi om det och jag fick jobba en hel del den sommaren eftersom jag också fick jobb på Ica Kvissle där jag jobbade fyra veckor och resten fick då bli på Gina. Birsta behövde också hjälp så dom ringde mig och frågade ifall jag ville jobba där och absolut. Blev lite extra på hösten också men inte så mycket eftersom dom redan hade så mycket personal då. 
 
Men jag sökte då vidare och fick jobb på McDonald's och fick även fast där efter 6 månader, så där jobbade jag i höstas och i våras. Men sökte ändå jobb på Willys i skönsberg och dom erbjöd mig jobb där i sommar och sådär så då hade jag två jobb. Sen så fick jag massa tider på Gina Tricot så helt plötsligt hade jag 3 jobb och inte nog med det så hade jag jobb på Lottas kondis också. 4 jobb hade jag men det sa magen i från och läkaren fick skriva ut läkarintyg åt mig. Så började sa upp mig på McDonald's i Maj om ni minns det? Sen Willys och sa även nej till Lotta's så det fick bli Gina där jag trivdes mest och fick bäst med timmar! 
 
Så vi får se hur det blir i höst.
 
Tumblr_m4obpxfjej1qiecjxo1_500_large


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0