måndag

Idag väckte min syster mig vid 11 och sa att vi skulle åka till birsta med mamma. Så då var det bara att kliva upp och skylla sig själv att man inte sover på nätterna. Satt upp håret i en svans och åkte.
Shoppade en ny kudde (har typ 9 stycken nu i sängen) en blus, örngott, hårspray.
När jag kom hem från birsta gick jag och mötte clara vid busshållsplatsen och vi gick bara runt i solen och pratade om allt från himmel och jord. Vi bestämde sedan för att gå hem och äta och hitta på något lite senare.
Gick hem och åt köttbullar och stuvade macaroner & sedan tog jag med mig hela familjen på en övningskörnings tur runt i lilla Sundsvall.
När jag kört klart gick jag och mötte clara och vi åkte epa med bill och jesper. MEN när de klev av epan och stod och pratade med rasmus så passade jag och clara på att hoppa in i epan och vi brummade iväg på egen hand. Tog en runda runt kvartet. HAHHAHAHA clara trodde hon skulle åka i diket. Men det gick strålande, jag kunde till och med baka i min ensamhet.
Bill tyckte jag var så duktig så han och jesper följde med på en runda lite överallt. Men det blev lite trångt så clara fick sitta på växelspaken så vi fick köra på tvåan men det gick bra de också.
Efter ett par antal timmar så bytte vi från epan till jim's bil och vi drog och käkade på donken och sedan skjutsade han hem oss och nu tänkte jag strax sova för en gång skull. Men klockan rinner iväg och den är redan över 1, bra carro.
Säger godnatt där. ♥


Kommentarer
amanda

läkaren hehe dudå :)?

2011-03-08 @ 08:32:29
URL: http://amoriito.blogg.se/
LORISSA LOVEBOMB

sv: Okej :)Grattis förresten, på internationella kvinnodagen! Skäm bort dig själv och kvinnorna i din närhet riktigt ordentligt :)Vad gör du då, förutom att svara på kommentarer?

2011-03-08 @ 11:31:37
URL: http://lorissalovebomb.se
pauli♥

så lite så sötis :)

kram

2011-03-08 @ 12:07:09
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Matzi :)

du glömde mig ditt as :(

2011-03-08 @ 19:47:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0